Registreren & Inloggen

Waarom registreren ?

Registreren en waarom:

Er zijn een aantal belangrijke redenen waarom je je dient te registreren om toegang te kunnen krijgen tot bepaalde gedeelten van onze website:

Deze site OpisOp.be, en dan met name het deel voor geregistreerde bezoekers, is bedoeld voor diegenen die, op welke manier dan ook spullen te koop willen aanbieden of zoeken, in eigen beheer de zoekertjes kunnen plaatsen er op kunnen antwoorden en de berichten kunnen onderhouden. 

  1. De eerste is om misbruik te voorkomen door spammers. Dit geldt met name voor de blog(s), het forum en het geven van commentaar op artikelen (binnenkort).
  2. Helaas moeten we dit beveiligen op deze manier.
  3. De derde reden is om na te kunnen gaan waar je interesse naar uit gaat. Maar ook voor analyse doeleinden zoals analytics. Voor een optimaal gebruik van de website.
  4. het beheren en plaatsen van je eigen zoekertjes.
  5. het kunnen opvolgen van je eigen geplaatste zoekertjes.
  6. je kunt op ieder moment je gegevens zelf aanpassen (De naam deze kan niet gewijzigd worden in uw profiel). Dat kan als je ingelogd bent. Ga naar "mijn OpisOp"

Aan het registreren is geen enkele verplichting verbonden, aan het gebruik van de site wel.

u ontvangt e-mail van de website indien u dit heeft aangegeven zoals nieuwsbrieven en berichten ivm uw eigen zoekertje. 

Nieuwe ontwikkelingen (publicaties, fora, etc.) worden op facebook & twitter bekend gemaakt. Maar je kunt je ook abonneren op onze nieuwsbrief dat kan al bij registratie of later onderaan de website.

Dit zijn de voordelen bij registratie.

 

 

 

Wat is het verschil tussen Naam & Gebruikersnaam ?

Naam & Gebruikersnaam:

 

Indien u zich gaat registreren bij OpisOp.be vraagt het systeem u om een naam en gebruikersnaam of profielnaam in te geven uw Naam is de daadwerkelijke naam en achternaam deze wordt niet getoond in de advertentie wegens privacy.

Om u te beschermen vraagt het systeem om een gebruikersnaam in te geven deze is wel zichtbaar bij u advertentie en zal ook verder in de e-mails en op de chat gebruikt worden kies deze zorgvuldig.

Niet toegestaan zijn namen die discriminerend zijn of beledigend deze worden onmiddellijk verwijderd uit het systeem en u heeft geen toegang meer tot de website.

 

 

Mijn profiel ?

Het persoonlijk profiel kunt u en alle tijden aanpassen ga naar mijn account net zoals de advertenties ( u dient ingelogd te zijn).

Ga naar mijn zoekertjes

om uw account te verwijderen klik hier mijn account verwijderen Indien u uw account verwijderd worden ook alle zoekertjes chat berichten en e-mail berichten verwijderd.

OpisOp zal een controle uitvoeren wanneer u deze functie gebruikt.

 

Wat gebeurt er met mijn gegevens ?

uiteraard zijn ook wij gebonden aan de regels zoals vastgelegd in de Wet op Privacybescherming.

Wij zullen dan ook behoedzaam met je gegevens omgaan.

Je gegevens zullen nooit aan derden beschikbaar worden gesteld.

Ook zullen wij deze niet gebruiken voor welke (commerciele) activiteit dan ook. Mocht je klachten hebben, laat het dan even weten.

OpisOp-Belgaveilingen BVBA is op geen enkele manier aansprakelijk, voor de geplaatste inhoud, schade of schade die voortvloeit uit het gebruik van deze website zie onze regels en voorwaardenCopyright © 2002-2019 OpisOp. Alle rechten voorbehouden. 

Uitgelicht