PRIVACY POLICY

Belga veilingen (OpisOp) BVBA respecteert uw privacy in het geval de gebruiker van de website om persoonlijke informatie wordt gevraagd.

Belga veilingen BVBA, Molemstraat 29/2 Lummen, respecteert de Belgische wet van 8 december 1992 met betrekking tot de bescherming van het privéleven in de verwerking van de persoonlijke gegevens.

PERSOONSGEGEVENS

De door u meegedeelde persoonsgegevens zullen gebruikt worden voor volgende doeleinden:.

U beschikt over een wettelijk recht op inzage en eventuele correctie van uw persoonsgegevens. Mits bewijs van identiteit (kopie identiteitskaart) kunt u via een schriftelijke, gedateerde en ondertekende aanvraag aan Belga veilingen, Molemstraat 29/2 te Lummen, Contact, gratis de schriftelijke mededeling bekomen van uw persoonsgegevens. Indien nodig kunt u ook vragen de gegevens te corrigeren die onjuist, niet volledig of niet pertinent zouden zijn. Ken uw rechten en lees hier alles over op  CBP

Belga veilingen gebruikt uw gegevens voor het opstellen van de factuur en de afleveringsnota.  Vermits de online veiling meestal ten verzoeken van een derde is, komen deze gegevens, voor boekhoudkundige verwerking, dus ook in handen van de opdrachtgever.

Belga veilingen gebruikt uw gegevens ook voor direct marketing, mer bepaald voor het verzenden van onze "Nieuwsbrief". Deze nieuwsbrief krijgt U niet automatisch.  U moet zich hiervoor inschrijven via de site. U kan zich ten alle tijden kosteloos uitschrijven.

Uw persoonsgegevens zullen niet worden doorgegeven aan derden.

Belga veilingen BVBA  kan anonieme of geaggregeerde gegevens verzamelen van niet-persoonlijke aard, zoals: browser type of IP-adres, het besturingsprogramma dat u gebruikt of de domeinnaam van de website langs waar u naar de www.belgaveilingen.be -website gekomen bent, of langs waar u die verlaat. Dit maakt het ons mogelijk de Belga veilingen -website permanent te optimaliseren voor de gebruikers.

Belga veilingen verzamelt  volgende gegevens die nodig zijn voor haar dienstverlening:

- Naam, adres, gegevens van opdrachtgever, bieders of biedsters.

- E-mail adressen en telefoon-, gsm- en faxnummers.

- Bezoek, klik en gebruik van de zoekfunctie.

- Bankrekening en bijhouden van betaalgedrag.

- Contactpersonen voor zover van toepassing.

- Gebruikersaccount (inloggegevens)  en deb/credit nummer. 

  

HET GEBRUIK VAN “COOKIES”.

Tijdens een bezoek aan de site kunnen 'cookies' op de harde schijf van uw computer geplaatst worden. Een cookie is een tekstbestand dat door de server van een website in de browser van uw computer of op uw mobiel apparaat geplaatst wordt wanneer u een website raadpleegt. Belga veilingen maakt gebruik van cookies om de website goed te laten functioneren en uw bezoek makkelijker en gebruiksvriendelijker te maken Cookies kunnen niet worden gebruikt om personen te identificeren, een cookie kan slechts een machine identificeren.

U kan uw internetbrowser zodanig instellen dat cookies niet worden geaccepteerd, dat u een waarschuwing ontvangt wanneer een cookie geïnstalleerd wordt of dat de cookies nadien van uw harde schijf worden verwijderd. Dit kan u doen via de instellingen van uw browser (via de help-functie). Wanneer U deze cookies wijgerd moet U er wel rekening mee houden dat bepaalde grafische elementen niet correct kunnen verschijnen, of dat u bepaalde applicaties niet kunt  gebruiken.

Door gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

GOOGLE ANALYTICS

Deze website maakt gebruik van Google Analytics, een webanalyse-service die wordt aangeboden door Google Inc. (“Google”). Google Analytics maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op Uw computer worden geplaatst) om de website te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken. De door het cookie gegenereerde informatie over uw gebruik van de website (met inbegrip van uw IP-adres) wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe u de website gebruikt, rapporten over de website-activiteit op te stellen voor website-exploitanten en andere diensten aan te bieden met betrekking tot website-activiteit en internetgebruik. Google mag deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Google zal uw IP-adres niet combineren met andere gegevens waarover Google beschikt. U kunt het gebruik van cookies weigeren door in uw browser de daarvoor geëigende instellingen te kiezen. Wij wijzen u er echter op dat u in dat geval wellicht niet alle mogelijkheden van deze website kunt benutten. Door gebruik te maken van deze website geeft u toestemming voor het verwerken van de informatie door Google op de wijze en voor de doeleinden zoals hiervoor omschreven.

Hoe Google cookies gebruikt

GOOGLE MAPS

Belga veilingen  gebruikt cookies voor Google Maps. Deze cookies worden gebruikt om de locatie van veilingen aan te geven en/of een route naar een veiling tonen.

SOCIALE MEDIA 

Voor de cookies die de derde partijen van Belga veilingen  BVBA  plaatsen en de mogelijke data die zij hiermee verzamelen, alsook voor de bewaartermijn, verwijzen wij u naar de verklaringen die deze partijen op hun eigen websites daarover geven. Zie:

De kavels die u op de website bekijkt, kunt u door middel van buttons delen via social media. Voor het functioneren van deze buttons wordt gebruik gemaakt van cookies van de social media partijen, zodat deze u herkennen op het moment dat u een kavel wilt delen. Deze cookies maken het mogelijk dat ingelogde gebruikers van geselecteerde sociale media bepaalde inhoud van de website direct kunnen delen.

Als een bezoeker is ingelogd bij Google+, Twitter, of andere platvormen worden deze cookies op zijn/haar computer, pc, tablet, smartphone, of ander mobiel apparaat geplaatst die nodig zijn voor het delen van berichten en het vergaren van inzicht via een getoonde tijdlijn. Als een bezoeker ingelogd is bij Facebook, kan Facebook via Belga veilingen cookies op zijn/haar pc plaatsen die nodig zijn voor het liken van berichten, het updaten van zijn/haar status en het delen van artikelen.

Voor de cookies die de social media partijen plaatsen en de mogelijke data die zij hiermee verzamelen, alsook voor de bewaartermijn verwijzen wij u naar de verklaringen die deze partijen hierover geven.

Facebook    Twitter     Google +  

 

OpisOp-Belgaveilingen BVBA is op geen enkele manier aansprakelijk, voor de geplaatste inhoud, schade of schade die voortvloeit uit het gebruik van deze website zie onze regels en voorwaardenCopyright © 2002-2019 OpisOp. Alle rechten voorbehouden. 

Uitgelicht